DIGITAL LOGIC

Digital Logic DOO je preduzeće čija je delatnost zasnovana na 50 godina iskustva u radu sa elektronskim sistemima. Svoje poslovanje prvobitno je otpočelo kao servis elektronske opreme, konstantno radeći na razvoju inovativnih rešenja, što je vremenom dovelo do formiranja prepoznatljivog domaćeg brenda elektronskih uređaja D-Logic.

Brend D-Logic nastaje u kompletnom domaćem poslovnom sistemu koji obezbeđuje dizajn i projektovanje elektronskih sistema i pratećeg softvera, zatim proizvodnju i kontrolu kvaliteta, kao i implementaciju, obuku korisnika i servisiranje.

Digital Logic trenutno ima poslovnu saradnju sa više od 200 firmi u Srbiji i inostranstvu i oprema više od 1000 vozila D-Logic sistemima. Neki od poslovnih partnera su poznate svetske firme poput italijanskog Fiat-a, francuske Veolije, britanske Arrive i izraelskog Kavima. Digital Logic uređaji izvezeni u preko 60 država sveta.

D-Logic brend konstantno napreduje razvijajući nova, jedinstvena rešenja u IT industriji, u skladu sa željama i potrebama sadašnjih i budućih klijenata.